Ge bort lektioner

Köp en eller flera lektioner till någon du tycker om! Perfekt födelsedagspresent, julklapp eller snällpresent.

En lektion kan fokusera på ryttaren uppsuttet, avsuttet, eller på relationen och kommunikationen med hästen (markarbete/problemlösning). Den som mottar presentkortet får välja! Går även att kombinera alla delar om så vore fallet. 

Under en uppsutten lektion fokuserar jag på ryttarens sits, balans och kommunikation med hästen, hur ryttaren inverkar med sin ridning.  

Under en avsutten lektion ligger fokus på att bli mer kroppsmedveten, och få större förståelse för både sig själv och rörelser. Trampolin, pilatesboll, Alexanderhäst mm är verktyg/leksaker som används för att medvetande göra ryttaren samt träna bålstabilitet och känsla för hur man kan hantera sin egen kropp i rörelse.

Under markarbeteslektioner fokuseras det på hur människan kommunicerar med hästen. Vad säger vi och hur kan vi bli så obrusiga som möjligt i vårat signalsystem, hur talar man häst? Under dessa lektioner arbetar vi med repgrimma och rep, pratar om förhållningssätt, respekt och hur vi hamnar i den possitionen att hästen litar på oss och givetvis får vi övningar som leder till en trygg relation där hästen får förtroende till oss så vi undviker problem som ev kan dyka upp.

 

Det går givetvis bra att lägga till både lånehäst och reseersättning i presentkortet! 

 

Priser hittar du här

 

Kontakta mig för mer info eller vid köp.
Jag skickar en PDF på presentkortet till dig när betalningen finns på kontot.  

 

 

 

Senaste kommentaren

05.10 | 17:21

Hedvigs engagemang och förmåga att få kroppar att förändras, både min och hästens, med Kraniosakral behandling är något som med ord inte kan beskrivas rättvist. Det måste upplevas!!

29.11 | 04:47

Hedvig är bara bäst, med engagemang, kunskap, nyfikenhet och fantasi hjälper hon mig och min häst. Rekommenderar henne varmt.

05.03 | 12:12

Har ridit för Hedvig i snart två år o jösses jag har blivit en helt annan ryttare!!!
Har fått ett helt nytt fokus på min kropp o balans både i ridningen men även till vardags. Fantastiskt!!!❤️

Dela den här sidan