Gun, Motala

Under två år har jag gjort regelbundna KS-behandlingar. Dessa behandlingar har hjälpt mig och min kropp på många vis, bland annat att bli mjukare, smidigare och belasta kroppen mer jämnt. Det har gjort att jag har mindre ont i knä/höfter.

Behandlingsformen är väldigt mjuk och avslappnande. Hedvig är alltid professionell och lyhörd, samt inger stor trygghet med sitt lugn.

Mai, Boxholm

Det jag tycker är så fint med kraniosakral terapi är att det läker trauman både fysiska och psykiska utan att man verbalt behöver tala om dem. 
Hedvig utför detta på bästa fina sätt. Tack❤️

Madeleine, Skärblacka

Så tacksam att få uppleva det här. Börja om från scratch och less is more. Sjukt svårt att behärska kropp och tanke men med Hedvigs guidning gör vi framsteg. De där stegen då allt stämmer - det är magi✨✨ Och de blir fler och fler. Bonne verkar också nöjd med att det nu är samtal och inte militärisk disciplin❤️ Det är roligt att rida igen!
Det intressanta är att det även verkar spilla över på vardagen, att attityden till livet blir öppnare och mer nyfiken❤️

Johanna, Boxholm

Söker du glädje och samvaro med din häst? Söker du lugn och energi samtidigt? Det gjorde jag och min häst, han spänd, uppvarvad och stressad, jag med oerhörd ridrädsla och spänningar i kropp och huvud. Vi jobbade på länge min häst och jag och kom över mycket men behövde hitta de små fina signalerna, hitta mer av det finstämda samarbetet. In kom Hedvig från Limmerhults Gård. Centrerad ridning, Tellington TTouch och kraniosakral terapi i kombination med Hedvigs otroligt inkännande person gör att vi, jag och min häst, nu förstår varandra bättre för varje dag. Så vill du ha mer flow i ditt liv, din hälsa, med din häst ta kontakt med Hedvig – du kommer inte att ångra dig❤️

Linnea, Skänninge

Hej!
Jag måste bara skriva och berätta hur himla bra jag mår! Det är helt otroligt! Jag höll på att börja gråta i bilen hem när jag fick sitta där utan att en himla massa smärtintryck konstant haglar inom mig. Som om jag slapp ha en stor grupp barn som konstant skriker på mig, drar i mig och kräver min uppmärksamhet medan jag måste försöka ignorera allt för att kunna fungera. Som världens bästa lyxsemester alltså!
Det verkligen kändes hur viktig just den här behandlingen var. Jag menar du har ju behandlat det här benet i huvudet på mig förr och det har ju alltid fått mig att må bättre och bättre efter varje behandling. Men den här gången kändes det verkligen att kroppen var redo för att släppa på det på ett helt annat sätt. Jag menar tänk vilken skillnad det är från när jag började komma till dig för behandling. Jag har ju en gammal Whiplashskada som i sin tur har orsakat den kroniska tröttheten och med det hade jag en sådan huvudvärk så jag kräktes flera gånger i veckan, jag kunde inte hålla mig vaken en hel dag utan fick oftast stå upp och äta för att få i mig någon mat och jag hade så ont i bäckenet att jag fick gå med gravidbälte på mig. Listan på problem jag hade då kan göras hur lång som helst men efter varje behandling så var min kommentar att ”jag har aldrig mått såhär bra på 18 år!”.
Det har inte alltid varit så bekvämt för mig där på bänken med alla problem jag har haft så jag förstår att kroppen måste skala ett lager av löken i taget för att jag överhuvudtaget skulle klara av att hantera det. Men att nå de här fantastiska resultatet på 2 år är helt sjukt! Vad är 2 år av 18 när jag idag dels bara kan ana att jag har en sämre period med den kroniska tröttheten, gravidbältet kunde jag ta av mig efter andra behandlingen och nu idag känns det så bra i kroppen att jag tror jag är näst intill smärtfri!!! Vi bara måste sprida vilken skillnad kraniosakralterapin kan åstadkomma! Jag tänker speciellt för folk med Whiplash för jag tror att benet inne i hjärnan tar mycket stryk när huvudet slungas fram och tillbaka på det sättet. Vården lämnar ju oss bara med smärtstillande tabletter och sen extra medicin för att klara av alla biverkningarna och kommentaren ”det är bara att lära sig leva med smärtan”. Men tänk att det finns en sån här fantastisk läkekraft inom oss alla att det till och med kan hjälpa mot kroniska problem! Alla borde ge kraniosakralterapin en chans att göra skillnad oavsett vilka problem man har!❤️

Susanne, Norrköping

Hedvigs engagemang och förmåga att få kroppar att förändras, både min och hästens, med Kraniosakral behandling är något som med ord inte kan beskrivas rättvist. Det måste upplevas!!

Maja, Mjölby

Jag har varit hos Hedvig och fått kraniosakralterapibehandling några gånger nu och jag kan bara säga wow!

Jag har kroniska smärtor efter en whiplashskada och har testat många olika typer av behandlingar. Ingen av dessa har gett mig lindring någon längre tid eller kvarvarande effekter.

Men när Hedvig behandlar mig får hon de spända och ömma musklerna att slappna av. Min kropp skriker efter den här varsamma hjälpen och jag kan få stora effekter utan att min kropp går i baklås. Jag blir helt salig efter varje behandling!

Nu har det gått 4 veckor efter senaste behandlingen och flera effekter är fortfarande kvar! Har haft en skarp huvudvärk nästan dagligen innan och den är som bortblåst! Flera muskler som slappnade av har inte spänt sig igen, jag har större rörlighet i kroppen
och jag har fått smärtlindring från de ömma och stela musklerna! 4 hela veckor än så länge! Det är helt otroligt!!!

Hon är magisk den där Hedvig❤️

Jenny, Sturefors

Hedvig är bara bäst, med engagemang, kunskap, nyfikenhet och fantasi hjälper hon mig och min häst. Rekommenderar henne varmt.

Camilla, Linghem

Hedvig är grym på att förklara, inspirera och peppa! Möter verkligen hästen utifrån sina egna förutsättningar och är uppfriskande prestigelös. Haft min nordsvensk Albin på tillridning samt privatlektioner och det var bästa investerade pengarna på länge.
Albin har fått en helt annan bärighet och balans i kroppen, är så mycket trevligare i hanteringen och jag har utvecklats enormt som ryttare. Vi fick en bra skjuts på vägen framåt! Kika på underverket på @Albin.den.fagre på Instagram.

Marcelle, Linköping

Hedvig kan rekommenderas varmt! Har ridit för henne i 2,5 år och förändrat mitt sätt att rida totalt. Även min egen hållning och balans har utvecklats mycket. Ridning upplever jag numera som en övning i medvetenhet både för knopp och kropp- efter varje
lektion hittar man en ny spännande detalj. Superbra när man behöver stressa av!

Johanna, Nykil

Vilken fantastisk tränare! Jag har tagit lektioner för Hedvig under två års tid, både uppsuttna lektioner och hästhanteringslektioner. Jag lämnar varje pass full med inspiration och nya verktyg till att bli en mer medveten ryttare och därmed kommer steget
närmare känslan att bli ett med hästen. Hedvig har en otrolig förmåga att läsa av både ryttare och häst och kan se in i minsta detalj vad man behöver fokusera på under lektionen. Hon har ett fint sätt att se på relationen mellan människa och häst vilket jag
tycker framkommer vid varje lektion. Jag rekommenderar verkligen att ta lektioner för Hedvig, hon har fått mig att bli en bättre ryttare och hästmänniska.

Jessica, Rydsnäs

Har ridit för Hedvig i snart två år o jösses jag har blivit en helt annan ryttare!!! Har fått ett helt nytt fokus på min kropp o balans både i ridningen men även till vardags. Fantastiskt!!!❤️

Annika, Rimforsa

Tack Hedvig och Mia för varm rolig och lärorik kurs igår. Blomma och jag provade alla markövningarna i morse, satt superbra, tror vi ska satsa på cirkus.

Karolina, Nykil

Tack Hedvig, du har gjort så himla mycket för mig och Kengala. Jag har lärt mig så otroligt mycket av att rida lektioner för dig! Jag har fått alla verktyg och allt mod som behövs för att klara ridningen av dig.

Lina, Gammalkil

Hedvig är helt fantastisk! Så duktig på att förklara och lära ut. Jag lämnar varje lektion med en härlig känsla och något nytt att fortsätta att utveckla. Tacksam att jag och mina hästar hittade dig!

Hanna, Finspång

Hedvig har hjälpt mig så mycket att hitta mig själv i rollen som ryttare. Hon delar ut både ris och ros på lektionerna på ett ödmjukt sätt.
Hon ger mig verktygen som jag behöver

Malin, Skeda Udde

Hedvig är fantastisk med min unghäst och ger både mig och hästen det självförtroende vi behöver för vår utveckling framåt!

Elina, Ydre

Mjuk, ödmjuk och inkännande. Varje lektion känns som en vinst och man går av passet i glädje tillsammans med sin häst!

Maria, Linköping

Blev rekommenderad av en vän och blev positivt överraskad hur sitsen gör så mycket på hästen. Och Hedvig är ju bara så grym! pedagogisk och saklig.