Erbjudande

Vid köp av 5 lektioner eller fler få 5% rabatt (lektionerna rids inom 3 månader från faktureringdatum)

Vid köp av 10 lektioner eller fler få 10% rabatt (lektionerna rids inom 6 månader från faktureringsdatum)

Reseersättningen och ev hästhyra tillkommer utöver!

Paketerbjudanden

Ge bort en fin present till dig själv eller någon du tycker om!

Vill du ta din ridning och utveckling till högre nivåer? Öka din rid- och ryttarkänsla, förståelse för detaljerna, samt ge både dig och din häst bästa förutsättningarna för att nå era mål tillsammans?

Diamantpaketet 2160kr (ord.pris 2400kr)

45 min avsuttet

45 min uppsuttet

1h KS häst

1h KS human


Guldpaketet 1760kr (ord.pris 1950kr)

45 min avsuttet/uppsuttet

1h KS häst

1h KS human


Silverpaketet 1490kr (ord.pris 1650)

45 min avsuttet

45 min uppsuttet

1h KS human/häst


Bronspaketet 1080kr (ord.pris 1200kr)

45 min avsuttet/uppsuttet

1h KS human/häst


Mässingpaketet 810kr (ord.pris 900kr)

45 min avsuttet

45 min uppsuttet


Kraniopaketet 1350kr (ord.pris 1500kr)

1h KS häst

1h KS human


Giltighetstiden är 6 månader.

Vill du att jag kommer hem till dig och din häst tillkommer resa: 40kr/mil. Vid avsutten träning har du en hårt pumpad pilatesboll i din storlek att tillgå hemma hos dig.

Vill du hyra en häst av mig på Limmerhult: 150kr.


Avsuttenträning är kanon för att skapa medvetenhet om dig och din kropp, träna på ryttarkänslan utan att slita på hästen. Vi kommer använda pilatesboll och eventuellt trampolin, Franklinbollar, Tellington TTouch bandage, balansplattor mm, beroende på vad du vill öva på och är i behov av.


Uppsuttet alternativt arbete vid hand med hästen, vi tar med vad vi övat på det avsuttna till sadeln och hästen. Detaljarbete med fokus på flow och kroppsmedvetenhet. Skala av onödiga spänningar och tankar som begränsar er. Få verktyg till en bättre fysisk och mental balans. Vid arbetet vid hand ligger fokus på relation och kommunikation med hästen där du får med dig olika touchar, wraps, hinderbana och ledtekniker för att göra hästen mer kroppsmedveten och mentalt med oss. Ökad kroppsmedvetenhet ger bättre koordination, balans och styrka.


Kraniosakral terapi är fantastiskt bra för att släppa på spänningar som kroppen samlat på sig genom åren. Att få ett bättre reglerat nervsystem, att ge kroppen möjlighet till läkning på fysisk, psykisk och själsligt plan, ökad rörlighet och mer närvaro.